tirsdag 2. juni 2015

Vann ute og vann inne

 
Det kan virke som værgudene har røyka et eller annet morsomt, dratt på ferie eller bare bestemt seg for å være noen drittsekker. Skal dette forestille juni? Jeg sitter på kontoret i fleecejakke og med lunk på ovnen, mens det høljer ned utenfor vinduet. Jeg er en frysepinne, det skal sies. Men dette er definitivt ikke vær som matcher årstiden. Den trådløse ruteren vår er helt værsyk den også, så her hopper internettilgangen av og på som en jojo, i tillegg til å være usannsynlig treg.

 

I går var det jo tålelig utevær, så etter at mannen var ferdig med den nye muren i knekkstein, gikk jeg ut i hagen og rakte litt og kikka på plantene våre. Vi har flere rhododendronbukser bak huset, og den ene av dem var i full blomst. Vakkert.
 

 
Juni er blomstenes måned.
 
 

Sånn ble støttemuren:


Godt jobba, far!


Jeg vet om en som koser seg med vann i dag, og det er eldstegutten vår. Han har vært trivselsleder på skolen det siste halvåret, og i dag skulle de ha avslutning med mat i kantina og en dag i badeland! Han elsker jo å boltre seg i vannet, og er gjerne mer under vann enn over. Vi har gått på svømming med ham siden han var liten, og han svømte i den lokale svømmeklubben fram til i fjor høst. Det er vel fortjent med en sånn dag, for sammen med den andre trivselslederen i klassen står han på og arrangerer leker og aktiviteter i friminuttene, passer på at alle får vært med og skaper et godt skolemiljø.

Svømmefantomet, på besøk i badeland i fjor.


Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar