onsdag 24. juni 2015

Husk kosekluten!

Det begynner å nærme seg avreise, og pakkeprosjektet har nådd nye høyder. Ikke bare skal vi ha klær og stæsj til fem personer, men når man reiser med en ettåring, er det en del ekstra som følger med. Første gang vi reiste til sydligere breddegrader med en baby, tenkte vi at vi bare kunne kjøpe bleier og mat der, ikke noe problem. Vi hadde med noe, sånn i tilfelle, og godt var det, for bleiene der nede holdt ikke vann, bokstavelig talt, og babymaten var så som så, den også. Nå har vi for lengst lært, og pakker ned bleier, badebleier, mat, grøtpulver, MME, flasker og en boks leverpostei. Ekte nordmenn! Vi mangler bare brunost i bagasjen nå.

Hit skal vi :D

Så var det dette med vogn, da. Vi har vel vært borti det meste når det gjelder sydenturer med reisetriller, inkludert å få vogna helt ødelagt i transport, og oppleve at den fikk seg en trøkk så den aldri helt ble seg selv igjen. Forrige gang vi reiste med vogn, tok vi alle forholdsregler og skaffet en PramPack, en solid emballasje til barnevogner som skulle garantere at ingenting skjedde. Det gikk bra, vogna overlevde heldigvis både tur og retur, men PramPacken var tross alt et ganske stort stykke bagasje som vi slet med å få plass til i leiebilen da vi var i Spania. Denne gangen tenkte vi at vi skulle være lure, og skaffe en reisetrille som blir så liten at den kan tas med som håndbagasje på flyet! Det gjenstår å se om den virkelig er så genial som den høres ut som, men den virker veldig fin, og lillebror koste seg i den! Den heter Babyzen YOYO, og er lett og praktisk, stilig og god å trille. Fyldig beskrivelse av hvordan det var å reise med denne vogna, samt rapport og bilder fra ferien, kommer etter hvert. Hvis internettilgangen ikke er altfor gal der nede, kommer jeg nok til å blogge litt - men det gjenstår også å finne ut av.


Babyzen YOYO
 
Nå må jeg gå og pakke litt igjen - og overskriften på dette innlegget var mest ment som en påminnelse til meg selv. Kosekluten til lillebror er en livsnødvendighet, sammen med smokken, såklart. Det er sikkert greit med pass og penger også, men uten disse remediene blir ikke ferien like avslappende som vi håper.

God sommer!

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar