søndag 28. juni 2015

Prikkete bursdag

Så var dagen her, endelig. Det føles som vi har feira bursdagene til de to yngste i hele juni måned, og det er jo til en viss grad tilfelle også. Men i dag ble de 1 og 9 år gamle på ordentlig, og minstemann feira med et durabelig utslett som dekket absolutt hele kroppen, stakkars.


Det synes kanskje ikke så godt på bildet, men han er så full av små og store røde prikker at det ikke nytter å telle dem en gang. De første viste seg så smått i løpet av den dagen vi ankom Portugal, da han hadde så mye feber i tillegg, så vi trodde det var en sammenheng, og var innom vannkopper, den fjerde barnesykdommen, varmeutslett og et par andre mystiske ting som forklaring. Feberen gikk ned i går, samtidig med at utslettet kom for fullt, men det stemte likevel ikke helt med noen 4. barnesykdommen. Det hele starta jo med oppkast og feber, og så kom utslettet allerede neste dag. Varmeutslett virket mer og mer sannsynlig, siden det har vært over 35 grader her i dag, og både store og små sliter. Til slutt gikk vi innom et apotek og spurte, og de mente det var en type elveblest og ga oss antihistaminer, som allerede ser ut til å hjelpe litt. Attpåtil er feberen borte! Det er jo grunn nok til å feire, bare det. Høy feber på sydentur er ikke mye å trakte etter!

Her kommer noen bilder fra dagen, inkludert den fine, strikkede kosekaninen storebror ga lillebror i gave, en båttur for å se på grotter litt utenfor byen, en første smak av is for yngstemann, og en morsom ballong han greide å sjarmere seg til fra en kvinnelig servitør. Vel er han full av digre, kviselignende prikker på haka, men han er den blideste, gladeste 1-åringen i mils omkrets, og han får alle til å smile!
Gratulerer så mye med dagen, lillebror! Og hipp hipp hurra for storesøster (og klapp på skulderen til storebror, som har holdt ut med at de to andre har fått tonnevis med oppmerksomhet de siste ukene)! Vel blåst!

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar