fredag 8. juli 2016

Hjemme igjen

Ingenting er som å våkne opp i sin egen seng etter ti dager på ferie og en lang reise hjem! Senga vår i leiligheten i Italia var faktisk ikke så verst, men den slår ikke vår egen. Og så puta mi, da. Den er best!


Ja, vi er altså hjemme igjen, fra en Italiatur som begynte veldig uheldig, men fikk en meget stigende kurve etter et par dager. Vi har ligget på stranda, ungene har bada til de fikk finner og gjeller, selv lillebror har blitt en tøffing i bølgene!Vi merket lite til skaden hans da de første dagene var omme, men han er fortsatt litt ømfintlig for lys, og det bør vi sjekke hos legen når hun er tilbake fra ferie. Jeg tror kanskje han har vært litt sånn før også, men det skader ikke å ta en legetime. 

Den siste dagen i Caorle tilbrakte vi på stranda, før vi dro tilbake til leiligheten og begynte å pakke. Så tok vi en siste middag i gamlebyen, og nærmest snublet over et veldig bra sted med mat litt utenom det vanlige.Litt fotball fikk vi også med oss, men resten av kvelden gikk med til å lete etter storesøsters forsvunne solbriller, som lillebror etter sigende skulle ha stukket av med. De var jo søkk borte, og vi måtte til slutt gi opp, men gjett hva som dukka opp bak klærne hun skulle ha på seg på hjemreisen morgenen etter? Jo da, det var de spesiallagde solbrillene med styrke. Og det skapet var altfor høyt til at lillebror kunne ha lagt dem der. Han er herved frikjent!

I går hadde vi litt ekstra tid før vi skulle kjøre til flyplassen, og tok derfor en liten rusletur i byen og en is på en koselig kafé. Så var det bare å sette seg i bilen og kjøre til Marco Polo flyplass - riktignok med en liten ekstra runde, da kartleseren bomma på en avkjøring ... Men vi rakk da fram i god tid. Og resten gikk uten problemer, to timer og tjue minutter i lufta går jo relativt fort! 

Huset sto der vi forlot det, og bare et par planter vi hadde i krukker i hagen har lidd i vårt fravær. Ellers er alt ved det gamle, og i dag tar vi det rolig, pakker ut og vasker tøy og forbereder oss på en ny ferie - i Norge denne gangen. I morgen går turen til Nordby gård i Tønsberg, det skal bli deilig!

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar