onsdag 20. juli 2016

Hytteliv

Det er rart med det, men det blir ikke skikkelig sommerferie uten en tur på hytta i Skjeberg! Lillebror ble raskt kvitt feberen sin, så nå blir vi her ut uka. Været har vært litt blått og litt grått, men vi koser oss uansett.
Her tar vi det rolig om morgenen, spiser frokost i flere timer, sitter på terrassen og leser eller leker med ungene i hagen og på trampolina. Det blir gjerne en tur til stranda eller isbaren, og storesøster, som er den ubestridt tøffeste av oss, tar seg et bad selv om det blåser kaldt og er helt grått ute. Så tar vi oss en god middag og kanskje en kveldstur med sykler. På to hjul kommer man seg rundt i hele Skjeberg, og her er det mange fine steder!

Det er befriende deilig å roe helt ned og ikke ha andre planer for dagen enn å rusle en tur til stranda og bade. Bare sitte og lese bok en lang stund og nyte utsikten her oppe. En av de andre dagene blir det nok en lengre utflukt - enten til Gamlebyen i Fredrikstad, Halden eller Sverige - men i dag tar vi det ganske så piano. De siste feriedagene må, og skal, nytes!


Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar