søndag 10. juli 2016

Tønsbergferie

Nå er vi atter en gang innlosjert på Nordby gård i Tønsberg, sammen med en hel drøss med slektninger. Kjempekoselig, og helt topp for barna med så mange andre å leke med! Vi kom i går ettermiddag og har knapt hatt et rolig øyeblikk siden. Først var det steking av lapper for barna (av og med farmor), og deretter grilling for små og store!


Lillebror koser seg masse her, og de største ungene ser vi nesten ikke - storesøster overnattet hos nabojenta i natt, og storebror farter rundt med fetteren og tremenningene sine. Vi har vært mange i tallet her denne helga, og noen reiser hjem i dag, mens andre blir ut i neste uke. Selv skal vi være her til lørdag, og jeg håper det blir mange fine stunder, like bra vær og flere turer av den sorten jeg fikk i formiddag, da jeg trilla med lillebror til Ringshaugstranda. Den er helt nydelig!

Nå står snart en kinotur for de største ungene på planen, mens jeg og minstemann finner på noe gøy på gården. Han er storfornøyd med å kjøre rundt med leketraktor eller trillebår - gjerne med koseelefanten sin oppi!
Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar