lørdag 30. juli 2016

Tidlig en lørdagsmorgen

Hva skulle vi småbarnsmødre gjort uten kaffe, de morgenene da småtrollene våkner så altfor tidlig og er klare til å hoppe ut av senga i 5-6-tida? Dette skjer spesielt i helgene, har jeg lagt merke til. Ellers i uka må vi jo vekke dem med tåkelur.

Men det er ganske fint å stå opp med en strålende blid gutt tidlig en lørdag morgen, ta en fin frokost og en STOR kaffekopp, snuse inn litt morgenluft på verandaen og beundre rosebuskene i hagen, som utrolig nok har overlevd vårt lange sommerfravær!


Uka har egentlig gått veldig fort, selv om det var litt tungt å komme i gang med jobb og hverdag. Det føles i grunnen ganske bra med hverdag og rutiner igjen, for enda så deilig og nødvendig det er med ferie, har de faste reglene en lei tendens til å skli ut, leggetider strekkes og tøyes i det lengste, man lever gjerne på is og grillmat og kjøper kanskje litt for mye godis når man har muligheten - for det er jo tross alt ferie!

Nå er det tilbake til trauste hverdagsfavoritter som laks, tomatsuppe, spaghetti carbonara - og naturligvis taco på fredager. Det går i jobb, barnehage, klesvask, middagslaging, leking, rydding og trening innimellom, ispedd en og annen filmkveld med de eldste barna, som tross alt fortsatt har skoleferie og relativt late dager. Men i helga reiser de med ferge til farmor og farfar, det blir spennende! 

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar