torsdag 2. juli 2015

Aqualand og middag i Alvor

Det er nok av flotte strender i Lagos, men vi hadde likevel lovet barna et besøk på Badeland mens vi var her. Det er ikke noe basseng her vi bor, og det har til tider vært mye bølger og sterk strøm i havet, noe som gjør bading til en actionfylt opplevelse, men det blir ikke spesielt avslappende. Valget falt på Aqualand, som vi brukte ca. en halvtime på å kjøre til i vår nye leiebil. Her er det flust av sklier og bassenger for små og store våghalser, noen kafeer og spisesteder og mange områder med parasoller og solsenger til leie.

Været var faktisk delvis overskyet i dag også, og det blåste litt, men det ble aldri kaldt. De største barna løp rundt og tok den ene halsbrekkende vannsklia etter den andre (bortsett fra den aller høyeste, som mannen min og jeg heller aldri hadde turt å ta), og lillebror testa ut det snilleste barnebassenget. Stor suksess, han elsker å bade og plaske!
Storesøster havna etter hvert i et stort 'olympiadebasseng', der det gikk an å svømme skikkelig, og derfra var det nesten umulig å få henne opp for å dra hjem utover ettermiddagen. Storebror hadde det også moro der!


På hjemveien stoppet vi i den lille byen Alvor (ja, den heter faktisk det, på ramme alvor!) og spiste middag. En sjarmerende by med mange trange gater og en klynge av fiskerestauranter langs utløpet av en elv. Vi havnet på det litt mer allround-spisestedet Sereia, der vi bl.a. fikk servert nydelig piri-piri kylling, kyllingkebab med ananas og appelsin- og kokosis til dessert.


Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar