onsdag 1. juli 2015

Lagos Zoo

Vi våknet opp til grå himmel og kjøligere vær i dag, og da passet det jo utmerket at vi hadde planlagt en tur i zoologisk hage. Zoo de Lagos ligger ca. en halvtime utenfor byen, og det gikk buss dit. Veldig greit, siden vi ikke får leiebilen før i morgen.

 
Dyrehagen var passelig stor, og hadde en del tropiske fugler, kenguruer, pygme-flodhester, skilpadder, surikater, et par boaslanger, amerikansk bobcat, ozelot og mange ulike primater.
Det første som møtte oss da vi kom, var imidlertid selveste Rudolf:


Vi gikk rundt og kikket på dyra i et par timer før vi spiste en middels god lunsj på en kafé i parken. Til slutt tittet vi innom gårdsdyra, som hadde sin egen lille del av dyreparken. Der kunne man blant annet mate geitene og hønene, sitte inni et digert egg eller teste ut en gammel traktor.


Sola begynte å komme fram utover ettermiddagen, og det ble en varm og svett hjemtur! Nå i kveld kom vinden tilbake, så det var fram med jakkene igjen da vi var ute og spiste middag på en tapasbar rett nede i gata her. Været har vært litt skiftende, men den brannbilrøde ryggen min setter pris på en pause fra den verste solsteken.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar