Storebror har etter hvert blitt ekspert på disse kunstferdige nissene i figurmarsipan, og storesøster pleier å lage litt av hvert av farga marsipan med sukker, sjokoladekuler og litt blanda pynt.
Lillebror var med for første gang i år, og syntes det var utrolig stas å farge marsipan og spise den etterpå, den luringen. Han fikk også leke med en dyppegaffel med litt sjokolade, noe bordet, håret og klærne på gutten bar preg av etterpå.
Selv liker jeg godt å lage 'Mozartkuler', med en bit nougat inni marsipankulene før jeg dypper dem i sjokolade. Vi pleier å bruke Odense 70 % sjokolade til dypping, og den smelter vi i en hendig liten sjokoladesmelter som har fulgt oss i utallige år. Ellers bruker vi Odense marsipan og figurmarsipan, konditorfarger, diverse pynt og kakestrøssel. I år hadde vi også noen konfektformer som var både dekorative og relativt solide.
Ingen kommentarer:
Legg inn en kommentar