torsdag 3. desember 2015

Fargo S02E08 'Loplop'

Var dette den beste episoden av 'Fargo' så langt? Svaret på det må bli et rungende ja! Jeg elsket hvert sekund, holdt pusten, heiet og stønnet og var overrasket da episoden var over. Det kunne da ikke ha gått en time, vel? Jo da, jeg hadde bare mistet helt følelsen av tid og sted.

 

Vi startet i Blomquist-huset, hvor Dodd satt bundet i kjelleren, for snart å bli lagt i et bagasjerom og fraktet til en avsidesliggende hytte. Ikke den beste hytteturen han har hatt i sitt liv, tipper jeg. My oh my, Peggy har virkelig en skrue eller fem løs. Sekvensene i hytta var både morsomme og mørke, og gikk fra lett, nærmest vennlig prat til blodigste alvor på bare noen sekunder. 

 

 
 

Hanzee hadde sin egen vei å følge denne episoden, fikk nok av å bli gjort narr av for opprinnelsen sin, skjøt en del folk, sin egen sjef inkludert - og ville ha en ny look. Ingen kan klandre ham for å ville friske opp litt, men det var nok ikke rart at hånden til Peggy skalv litt da hun sto klar med saksa.


 
Ed gjør sitt beste, men nå som Dodd er død, har han ingenting å gi Mike Milligan lenger. Så hva kommer til å gå for seg i Sioux Falls neste gang? Er kollegaen til Peggy fortsatt i live? Har både Hanzee og Mike Milligan revet seg løs fra organisasjonene sine, og hva vil det si for krigen som nå raser? Får vi se noen glimt fra den mye omtalte Lifespring-konferansen? Gaah, gi meg neste episode nå!

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar