mandag 3. august 2015

Hverdagsglimt fra uke 31

Vi skriver august, og hverdagen med stor H kommer stadig nærmere. Jeg har jobba i noen uker alt, mens resten av gjengen har hatt ferie, og nå er storesøster tilbake på SFO. Litt godt, det også. Mann og eldste- og yngstemann skal kose seg hjemme i enda en uke før virkeligheten kaller. Hjelp! Hvordan skal dette gå?

Helt sikkert fint, bare vi kommer oss inn i nye rutiner. Skolestart, barnehagestart, to foreldre i jobb samt fritidsaktiviteter og trening for små og store? Lekser, ukeplaner, logistikkutfordringer, matpakker og grytidlige morgener. Hverdagsmiddager, oppvask og klesvask opp til ørene. Ooops, merking av barnehagetøy! Jeg krysser fingrene for at navnelappene jeg bestilte forleden dukker opp innen rimelig tid.

Uka som gikk var litt seig i begynnelsen, men ble stadig bedre. Jeg hadde noen fine stunder med familien, og møtte dem bl.a. i Badeparken en ettermiddag for å grille - noe været satte en stopper for, så vi endte opp på Kumlegaarden i stedet. Slett ikke dumt! På fredag grilla vi i hagen, og i helga var vi både i Oslo, hjemme hos ei venninne og på dagstur til hytta. Været viste seg fra alle mulige sider, men vi koste oss!

Her er noen hverdagsglimt fra uka som gikk:

Typisk ferietid på bussen
 
I Badeparken en overskyet ettermiddag.

Minsten krabber rundt på gresset <3

 
Herremåltid på Kumlegaarden.

Store gir små flaske.
 

Storesøster har kjøpt seg rullesko :)
 
Lillemann står og undrer over noe.
Av og til skulle jeg gitt mye for å vite hva han tenker på!
 
Moro å kjøre togbane på hytta!

Kos og skravling på takterrassen.

Hjem igjen en stille søndag kveld.
Kveldshimmel langs Åsveien.
 Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar