mandag 8. august 2016

Marinemuseet og en liten Sverigetur

For et regnvær vi har fått! Det har øst ned store deler av helga også, men vi greide da å komme oss ut en tur på lørdag og besøke Marinemuseet i Horten. Der er det blant annet en spennende ubåt, kanoner, båter og atter båter (pluss en Tordenskiold-utstilling vi ikke fant).







Ungene syntes det var spennende, og lillebror gikk først rundt og sa 'stor båt!' til alle båtmodellene vi så, men etter hvert ble han litt utålmodig og ville enten løpe fra oss eller legge seg ned på gulvet og tulle. Dermed fant vi heller veien til en koselig kafé like rundt hjørnet fra museet, men humøret på minstemann var om mulig enda verre, så det ble mest å spise opp og komme seg vekk derfra - og DA ble han så blid at han sjarmerte et helt følge med amerikanske turister! Unger, ass.


Ellers har vi tatt det ganske rolig denne helga, jeg har sittet med nesa nedi Harry Potter and the Cursed Child støtt og stadig, og leste den ut lørdag kveld. Likte den veldig godt, spesielt det at det er et teaterstykke - det er altfor lenge siden jeg leste dramatikk! I går tok vi også en liten omvei på hjemturen, da vi hadde noen gratisbilletter med Sandefjord-Strømstadferga, og trengte å fylle opp skapene hjemme med litt diverse. Det er en tur på 2,5 time, og tida gikk fort, først med et bra måltid i buffetrestauranten, og deretter lekerom og taxfreeshopping.  Det var dårlig vær og en del bølger, men heldigvis ble ingen sjøsyke! Vi somla ikke rundt i Sverige da vi kom dit, men kjørte bare rett hjem - det begynte tross alt å bli lovlig seint. Nå er det ny uke, jobben venter og regnet øser ned. Er høsten her allerede, tro? Det føles i hvert fall veldig sånn!


Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar