lørdag 26. mars 2016

Gaslamp Quarter og feiring på Top of the Hyatt

I går tok jeg og Vidar en rusletur i Gaslamp Quarter, et gammelt bystrøk ikke langt fra hotellet hvor butikker, barer og restauranter ligger tett i tett. Nok en gang havna vi på Horton Plaza for å se etter gaver til våre respektive barn, og deretter satte vi kursen nedover mot San Diego Convention Center og havna.
Det er her den største begivenheten for fans av tegneserier, filmer og TV-serier, San Diego Comic Con, holdes i juli hvert år. Da er byen full av folk i Star Wars- og superheltkostymer, samt enhver film- og seriefigur man kan tenke seg. Det hadde vært utrolig gøy å oppleve det en gang - men i år fikk vi nøye oss med CSUN2016 og fokus på universell utforming og tilgjengelighet for blinde, svaksynte og andre handikappede. Stevie Wonder var visstnok her i går, uten at vi merket stort til det.

I går var også den store dagen for Tom og kollegaene hans, de skulle holde foredraget sitt som noen av de siste på hele konferansen. Etter å ha sett at stadig flere folk forlot hotellet utover dagen, var de litt nervøse for at det ville bli tynt med publikum, men det kom faktisk ganske mange, og de fikk veldig gode tilbakemeldinger! Strålende fornøyde med vel overstått oppdrag, tok vi alle sammen en drink i baren Top of the Hyatt for å feire.Etterpå måtte Stein Erik fra Blindeforbundet dra rett til flyplassen for å tilbringe det som er igjen av påsken med familien sin, mens vi andre tok en treretters middag på Seasons 52. Det var absolutt grunn til å skeie ut litt ekstra, når jobbdelen var over og vi fortsatt har nærmere to dager igjen her. I dag tenkte vi å sjekke ut svømmebassenget og ta turen til Balboa Park, og ellers bare rusle rundt og ta inn det byen har å by på.
Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar