fredag 30. oktober 2015

Fargo S02E03 'The Myth of Sisyphus'

Ukas Fargo-episode bidro til å utvikle saken og karakterene mer, og endte på ulykksalig vis for en viss nervøs skrivemaskinselger. Stakkars Skip, han hadde tatt seg vann over hodet, og lå til slutt i en asfaltgrav. Gerhardt-familien er kanskje småfisk i den store sammenhengen, men står ikke tilbake for noen temmelig horrible gjerninger.

Lou imponerte stort i denne episoden, med måten han håndterte ting ute på Gerhardt-gården. Han var klar i sin sak, lot seg ikke vippe av pinnen eller skremmes til taushet. Betsy på sin side fant egenhendig ut av hva som hadde skjedd med Rye Gerhardt, kanskje hun kunne hatt en politikarriere, hvis ting hadde gått annerledes? En gløgg, flott dame som går gjennom tøffe ting, og verre skal det bli. Snufs. Peggy og Ed fortsatte sine planer for å kvitte seg med ethvert bevis på at de var involvert i Ryes død, og kjørte for sikkerhets skyld baklengs inn i et tre. Way to go! Jeg humret godt over dette sjakktrekket.Vi fikk ikke vite hva som skjedde med restene av Rye, ei heller kom det mer info om de mystiske romvesenene, men en lettere forvirret kar på en bensinstasjon bablet i vei om de 'besøkende' for enhver som gadd å høre på.

Hvor kule er ikke Mike Milligan og The Kitchen Brothers? Et sted der ute er det antakelig et band som allerede har adoptert det navnet. Kan nesten ikke vente på neste dose av Mike & co., samt Lou, Hank og de andre som prøver å løse saken(e). Noe sier meg at dette kommer til å utvikle seg til noe digert og skremmende. Enda godt uka går så fort, bare noen dager til neste episode!Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar