lørdag 31. oktober 2015

All Hallows Eve

Allehelgensaften, Halloween, All Saints Night ... Denne kvelden har mange navn, men det er ikke til å komme fra at det er monstre, spøkelser og vampyrer som regjerer, at gresskarene står og lyser, det ene skumlere enn det andre, og at godteriet sitter løst i de tusen hjem (i hvert fall hos de aller fleste). Her jeg sitter hjemme hos foreldrene mine, har det faktisk ikke kommet noen skumle småtasser på døra, så det ser ut til at vi må spise Halloweengodteriet selv. Så synd!
Vi har 'flyttet' til mine foreldre for helga, på grunn av oppussing og byggestart hjemme. En byggestart som ikke gikk helt etter planen - mer om akkurat det kommer senere. Men tilbake til Halloween; vi har hatt en hel dag med forberedelser, stått og hult ut gresskar, skåret ut Jack Skellingtons grimme fjes, bakt gresskarmuffins og ristet gresskarkjerner! Gresskar er utrolig godt, og kan brukes til mye forskjellig - i morgen skal vi også lage en nydelig gresskarsuppe med søtpotet, chili og ingefær.


De største ungene er ute og farter, storesøster skulle på Halloweenfest og overnatting hos ei venninne, og storebror går knask eller knep med to kamerater. Er han ikke skummel?

Ha en herlig, heslig Halloween!


Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar