søndag 16. juli 2017

Hytteliv og familiebursdager

Hytta i Skjeberg leverte i år også - både sol, regn, vind og blikkstille. Vi fikk hele tre dager med godvær før det snudde, heldigvis, og i dag skulle vi uansett reise hjem, så det gjorde ingenting at det høljet ned fra morgenen av. Vi pakket med oss bagasjen og reiste rett i bursdagsfeiringen til niesa vår. Hun fyller sju år litt senere i juli og deler dermed bursdagsmåned med min kjære mamma! Henne feiret vi på torsdag, med grilling i solsteika, masse deilige kaker og skravling om alt mulig rart. Søskenbarna hadde det så gøy sammen, og ekstra stas var det å se hvor fint de største tar seg av de minste, mens katten sitter i bakgrunnen og passer på.

Vi hadde bare fire dager til rådighet denne gangen, og deler av lørdagen blåste så å si bort, men vi rakk da flere turer til stranda (selv om ingen av oss badet), mye is, mye lesing, hageliv og lek, en del bordtennis og en liten sci-fi-filmkveld. Da lillebror var i seng, kjørte vi i gang Arrival, og den var veldig bra! Ikke slagferdig action, mer stillfarende spenning med en finurlig vri på slutten. Anbefales! 

Nå er vi hjemme og vasker tøy og lader opp til en ny ferieuke - denne gangen i Tønsberg. Dette er faktisk vår siste felles ferieuke, helt utrolig at tida har gått så fort siden vi stresset med nødpass og pakking til Kreta-turen! Men disse siste dagene skal nytes til fulle, jeg krysser fingrene for fint vær, greie badetemperaturer og mye moro og avslapning i selskap med de vi er glade i <3

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar