lørdag 28. november 2015

Fargo S02E07 'Did You Do This? No, You Did It!'

Denne episoden var bra, spesielt i enkelte deler - og litt frustrerende på andre måter. Jeg savnet mer info om Ed og Peggy, men det virker som om vi kommer tilbake til dem neste gang, og jeg kan knapt vente!På Gerhardt-gården var det en tung dag, med Ottos begravelse (det eneste offeret for skytingen i forrige episode), uvissheten om Dodds skjebne og politiavhøret av Floyd. Hun gikk med på å gi politiet detaljer om Kansas City-syndikatet, og det kan bli interessant.


Bear, på sin side, hadde tatt over styringen og fattet i den anledning en svært vanskelig avgjørelse - han tok med seg sin svikefulle niese Simone ut i skogen for å likvidere henne, i en scene som minnet kraftig om en viss sekvens i The Sopranos. Helt klart episodens beste, med topp skuespill og slående kameraføring.


Mike Milligan var også i trøbbel med de høye herrer i syndikatet, men tok kontrollen og ekspederte 'Begravelsesagenten' og følget hans med et par håndbevegelser. Litt usikker på om Mike nå har gått solo, og hva planene hans egentlig er. Elsket forresten scenen hans med Lou og den andre politimannen.


 
Lou har det ikke lett. Ikke bare er saken krevende, men på hjemmefronten blir Betsy bare dårligere, og det ser ut til at hun likevel fikk placebo-tablettene. Det var hjerteskjærende å se henne prate med Karl om hva som skulle skje når hun var borte. Og hva var det hun oppdaget i Hanks arbeidsrom? Jeg trodde først det var hieroglyfer, men det kan ha hatt noe med romvesenene å gjøre.

Tilbake til Peggy, Ed, Dodd og Hanzee; hva gjør Dodd i bagasjerommet til Ed? Er han i live? Hva i huleste har foregått i de dagene som har passert siden hendelsene i 'Rhinoceros'? En utålmodig sjel som meg var ikke særlig fornøyd med å nesten gå en hel episode uten avklaring. Og det er jo bare tre episoder igjen! Gleder meg til å se hvordan dette går, og hvem som står igjen til slutt.


 

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar