fredag 25. september 2015

Helg, sol og småbanditter

Altså, småbanditter i form av virus, ikke smårollinger som har hele halsen full av dem. Lillebror er ganske tufs fortsatt, slapp, sliten og ikke helt seg selv. Hosten skraller stygt, og snørra renner konstant. Det funker aller best å sitte på fanget og kose, lese en bok eller se på TV, og innimellom tar han seg en vågal tur rundt i rommet, prøver å klatre der han ikke får lov, stupe ned fra sofaen eller kjøre rundt på lekebilen sin med brrrr-brrrr-lyder. Utrolig søt. Ganske slitsom når man går sånn hjemme på tredje dagen, og han ikke sover stort på dagtid, til tross for at han er kjempetrøtt.


Men det går seg nok til, i løpet av helga. Vi har i hvert fall koselige planer, som ikke burde være for mye for en syk, liten kropp. I ettermiddag kjører vi til hytta i Skjeberg, der har vi ikke vært siden i sommer! Det blir en siste høsttur, før det blir for kaldt å være der. Sola skinner, og det er en flott dag - kan ikke bare småbandittene reise sin kos, og la oss få nyte den (og kanskje få gjort noe som minner om jobb snart)? Det hadde vært fint.


Det skal uansett bli godt å komme på hytta, spille kort, legge puslespill og gå turer. Høstferien er like om hjørnet, i hvert fall for noen - storebror har fri hele neste uke, og storesøster skal bare være på SFO i tre dager. Fredag tar vi fri alle sammen for å dra på fjellet, mer om det senere :)

Riktig god helg, og god høstferie til dere som skal ha det!

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar