søndag 12. februar 2017

Skiglad morsdag - med innslag av Vaiana

Gratulerer med morsdagen, alle dere mødre - enten dere er småbarnsmødre, storbarnsmødre, voksenmødre, stemødre, bestemødre, svigermødre, adoptivmødre eller fostermødre. Håper dagen har vært fin!

Her startet det med kaffe, sjokolade, blomster og morsdagskort på senga, etterfulgt av frokost og en rimelig kjapp omkledning til skiklær - for vi skulle ut i løypa!
Lillebror var litt sutrete i starten, men det tok ikke lang tid før smilet var på plass. Han fikk leie pappa i starten, før han insisterte på å gå selv, og han greide det! Og så stolt som han var av seg selv! Vi gikk kun på flatmark med ham, men etter en liten rastepause tok jeg og de store barna en runde i lysløypa for å få litt større utfordringer, mens mannen min gikk tilbake til bilen med lillebror. Det var helt nydelig ute!Dagen ble avsluttet på kino, der vi jentene i familien storkoste oss med Vaiana, den nye, gnistrende gode Disney-filmen fra et eksotisk Stillehavsmiljø. Den var spennende, fantastisk animert, med gode rollefigurer og musikk vi kommer til å nynne på lenge! Anbefales på det varmeste. 

Ønsker dere en rolig og fin søndagskveld, kanskje med rester av morsdagskake?

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar