torsdag 22. desember 2016

Det begynner å ligne jul

To dager. Bare to små dager igjen, og så er vi der, med Tre nøtter til Askepott, pinnekjøttlukt, Jussi Bjørling, høytidsstemning og julefred. Og vi har allerede tjuvstartet litt, i går pyntet vi juletreet og spredte nisser og engler jevnt utover stua og resten av huset!

Tidligere på kvelden var vi også en tur hos foreldrene mine, for å utveksle julegaver og ønske hverandre god jul - de reiser på fjellet lille julaften, der de skal feire jul på hytta til broren min og familien hans. Vi blir her hjemme, og kan ønske svigermor og svigerfar velkommen på selveste julaften, før vi durer nedover til Halden 1. juledag. Mamma og pappa hadde funnet fram den fine julehytta jeg husker så godt fra stua til mormor og morfar på Lambertseter. Den hadde morfar laget selv, og den har da holdt seg godt, må jeg si!Den gode julestemningen ble forøvrig sikret allerede på tirsdag, da vi var på skolens årlige julekonsert og hørte på de flinke barna - både egne og andres! Storesøsters klassetrinn hadde Lucia-opptreden, og vår tøffe, store jente hadde meldt seg frivillig som en av forsangerne. Hun var kjempeflink! Storebrors klassetrinn bidro også til go'følelsen, med sin versjon av En stjerne skinner i natt. Riktig fint, og lillebror satt og fulgte med, litt storøyd og alvorspreget, litt munter og tøysete og litt utålmodig på slutten. Det er lov, når man bare er to og et halvt år!
Og med disse bildene vil jeg gjerne ønske dere alle en riktig god jul! Ta vare på hverandre, la freden (og skuldrene) senke seg, nyt julematen og stemningen, la barnas glede smitte over på dere og snus inn de magiske duftene som hører høytiden til.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar