søndag 17. april 2016

Quality Hotel Sarpsborg

Denne helgen var vi så heldige å bli bedt med på hotellovernatting på Quality Hotel Sarpsborg, med full pensjon og tilgang til Badeland, Superland og mye annet. Svigermor rundet nemlig hele 70 år i går, og ville markere dette sammen med barn, barnebarn og svigerbarn. Lillebror ble heldigvis i god nok form til å være med, selv om han tidvis var litt slapp og matlysten ikke var helt på topp. Vi bytta på å passe ham mens de andre blant annet var i Badeland og på Inspiria science center, som ligger like ved.

Med unntak av hotellrommet, som var trivelig og bra, tilbrakte vi vel mest tid i Badeland (alle ungene våre er født med svømmehud mellom tærne, og det samme gjelder vel også foreldrene). Det var stort og variert, med vannsklier, svømmebasseng, boblebad, småbarnsbasseng og relax-avdeling. Her er det også en kafé, hvis man føler for en liten matbit mellom alle vannaktivitetene.

Vi ventet dog med å spise til vi skulle møtes i restauranten for en bedre middag etterpå. Buffet var stikkordet - en diger, bugnende buffet hvor vi ikke hadde sjans til å smake på alt. Men det ble en to-tre forsyninger med mat, samt dessert. Trenger jeg å si at vi rulla opp til rommet igjen etterpå? 

Litt senere, da barna var i seng, nøt vi en drink i baren før vi avsluttet med nachspiel på rommet til min svigerinne og svoger. Veldig hyggelig, selv om det kanskje ble en smule sent for oss slitne småbarnsforeldre. Lillebror våkna da også mellom 5 og 6 en gang, men pytt, pytt. Hva har man kaffe til? Vi rusla ned til frokost etter hvert (buffet det også, og hakket mer kaotisk enn middagen lørdag kveld) og satte deretter kursen mot henholdsvis Badeland, Inspiria og trilletur med minsten. Etter noen innholdsrike timer og en liten sushi-lunsj, takket vi for oss og vendte snutene hjemover igjen. 

Totalinntrykket av hotellet var bra - bortsett fra noe kluss med dusjen og en smule harde senger for min halvgamle kropp, var det ikke mye å sette fingeren på. Det var imidlertid veldig mye folk der, noe som gjorde restaurantbesøkene litt slitsomme. Frokostbuffeten fortonte seg på det verste som en krigssone verre enn den gjengse skoleavslutning - og det sier litt. Men vi har hatt det kjempebra, spist utrolig mye god mat, kost oss, slappet av og nytt skikkelig kvalitetstid med familien. Nå er det på tide å pakke ut, roe ned og lade opp til ny uke. Den krever nok sitt, den også!

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar