søndag 28. februar 2016

Nesten-påske på Frøybu

Musklene verker, beina virker knapt og det brenner i ansiktet. Jeg har visst fått sol i fjeset - to dager på rad! Vinterfjellet slo på stortromma og ga oss en liten bit drømmepåske, tre uker før tida. Det passer bra, for om tre uker er jeg og mannen min på vei til San Diego (uæææhhh!)



Bål, svidde pølser, svidde fingre, lukta av skismøring og solkrem. Ah, slett ikke verst. Irish coffee i solveggen ble det også, etter vel gjennomført tur. Og så MGP, da. Selv ikke på hytta slipper man unna glam, glitter og gaulende sangere! 



En strålende blid gutt, frisk igjen etter to dager med feber tidligere i uka, liggende i pulken eller fartende rundt på hytta mens skravla går i turbofart. Et par storesøsken som har blitt noen racere på ski dette året, og ligger og koser med lillebroren sin på sovesofaen i hytta etterpå, mens de ser på noe spennende på iPaden. En mann som trekker pulken som en helt og smører ski til den store gullmedalje. En svigermor som disker opp med masse godt, selv om vannet på hytta hadde frosset og ikke lot seg fikse i løpet av helga. En svigerfar som har hatt bursdag, og ble kjempeglad for siste Jon Michelet-bok og et hjemmesnekra kort - signert undertegnede. En trofast hund som tilber lillebror som om han skulle være babyen hennes. En fetter og kusine som snart er voksne, men som tar seg tid til å leke med de små. Nydelig vær. Perfekt snø.

En ganske fin vinterferiehelg, om sant skal sies.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar