søndag 14. februar 2016

Morsdag, valentinsdag og teatertur

Hurra for alle dere flotte, sterke, slitne, frustrerte og tapre mammaer! Dere gjør en kjempeinnsats, og i dag var det deres tur til å få litt ekstra kjærlighet, pleie og omtanke. I tillegg er det valentinsdag, så det ligger tjukt av hjerter og varme følelser i lufta.

Selv fikk jeg en av de beste gavene en småbarnsmor kan få - å sove lenge, for så å bli vekket av mann og barn og få kaffe, sjokolade, blomster og fine kort på senga. 



Senere på dagen tok jeg turen inn til Centraltreatret med storebror, han hadde nemlig fått billetter til Doktor Proktors tidsbadekar i julegave fra vår kjære venninne og reservetante, Hanne, og jeg skulle også være med på moroa. Jo Nesbøs bøker om Doktor Proktor, Bulle og Lise er utrolig morsomme, fantasifulle og spennende, og i fjor var han på Nationaltheatret og så Doktor Proktors prompepulver, noe som var en stor hit! Gutten lo jo så han holdt på å dette av stolen, hihi.



Dette var stor underholdning for oss voksne også - kreative sceneløsninger, flott skuespill og både morsomme og gripende øyeblikk. Johannes Joner var herlig i rollen som den sprø professoren, men det var Ida Cecilie Klem som Lise og Gunnar Eiriksson som Bulle som bar det meste av forestillingen. De var også veldig flinke til å få barna med seg på litt interaksjon mellom scene og publikum. Poden var fornøyd med stykket, selv om de hadde utelatt noe fra boka, og Bulle slett ikke var en liten gutt, men en voksen mann. Det røde håret var dog på plass, og en del andre detaljer fra boka gjorde også sitt til at det ble en rikholdig, spenstig og boblende glad teateropplevelse - akkurat det vi trengte på en ellers kald søndag.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar