søndag 24. januar 2016

En snartur til Tønsberg

Da vi kom hjem fra Disney on Ice på lørdag, var det bare å hive seg rundt, pakke for harde livet og kjøre av gårde til Tønsberg. Der skulle nemlig niesa vår feire sin 16-årsdag med hele familien til stede.


Bursdagsselskapet gikk av stabelen i ettermiddag, og det var en koselig feiring av ei jente som har vokst fra en bitteliten, prematur bylt til en lang og vakker tenåring. Sentralt på kakebordet var en herlig ostekake med fancy bursdagslys på - og innen vi takket for oss og måtte dra hjemover igjen, var det knapt nok en kakesmule igjen på bordet. Lillebror stappa i seg nok kake for resten av året og testa ut massasjestolen, storesøster koste seg med kusinas tegnesaker, og de to eldste fetterne havna (ikke overraskende) foran en spillskjerm.
Nå er vi hjemme igjen, og prøver å samle krefter til en ny uke etter en helg som har gått ganske i ett. Nattesøvnen i Tønsberg ble heller dårlig, uvisst hvorfor - men minstemann holdt oss våkne mer eller mindre fra fire og utover. I tillegg sov han bare en halvtime på formiddagen, gah! Vi krysser fingrene for at denne natta bli bedre. 

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar