lørdag 23. januar 2016

Disney on Ice

Vi er godt uti januar måned, og siden 2013 har akkurat denne tiden på året vært ensbetydende med en ting; Disney on Ice! Det begynte med at storesøster fikk billetter til showet i julegave av vår kjære venninne og reservetante, Hanne. Jeg slengte meg med på moroa, og både store og små jenter koste seg glugg ihjel. Siden har vi gjentatt suksessen, et par ganger med storebror på slep også - men nå har han så til de grader vokst fra det. Gutten runder 12 (!) år i år, og blir ikke med på noe sånt igjen, med mindre de slår til med Star Wars on Ice, da.


Så i år var vi tilbake til en trio av jenter, og på programmet sto Løvenes konge, Peter Pan, Den lille havfruen og (sukk...) Frost. Sistnevnte hadde de i fjor også, og vi begynner vel strengt tatt å bli litt lei Anna, Elsa, Olaf og Let It Go. Men totalt sett var det veldig bra, særlig Peter Pan-nummeret! Det storkoste vi oss med, alle som en.


Løvenes konge ble litt amputert, og vi savnet mange scener og rollefigurer - altså, hvor var Scar? Og Mufasa? Storesøster var ikke så imponert over kostymene heller. Men Ariel var godt gjennomført, selv om de godt kunne ha byttet det ut med noe annet. Så vidt vi kan huske, har de kjørt Ariel hvert eneste år, og det er litt underlig når det tross alt er så mye Disney-materiale å ta av!
Men alt er selvsagt veldig godt gjennomført. Dans, musikk, lys, kulisser og effekter. Proft og meget underholdende, i de to timene det holder på. De avsluttet med Frost, til glede for majoriteten av jentepublikumet - for skal vi dømme etter antall Elsa-kjoler og blinkende tryllestaver, var det det de først og fremst ville se. Datteren min er ferdig med Frost, og har vært det lenge, så om de velger det neste år også, tviler jeg på at hun har lyst til å dra. Jenta runder 10 år i år, er mer opptatt av Titanic og Violetta enn Disney-prinsesser, og begynner rett og slett å bli det de kaller 'tween'. Om ikke lenge har vi to tenåringer i huset, samtidig med treårstrass og andre herligheter - det skal bli tider, det! Hihi.


Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar