mandag 9. april 2018

Hverdagsglimt fra uke 14

Hurra, i dag var det endelig tid for å la storebror flytte inn på det nye ungdomsrommet, slik at lillebror kunne overta hans gamle rom! Samtlige er kjempefornøyde, ikke minst vi gamliser som nå har fått soverommet vårt tilbake. Det skulle egentlig ha skjedd før mannen min dro til USA før påske, men da viste det seg at vinduet på ungdomsrommet trengte mer lysskjerming, noe som kom på plass denne helga. Og vips, så var omrokeringen et faktum.

Forrige uke var vi litt trøtte og omtåkete, så det ble ikke akkurat tatt så mange bilder. Naturligvis et par av Happy og lillebror - og skulle du ha sett: blå himmel og sol! I helga var vi ute og lekte med nabojenta, vi flyttet møbler og vaska et tonn med klær og sengetøy. Og så fikk vi fram syklene, for en lykke! Storesøster var i Project Runway-bursdag, og på lørdagskvelden så vi Spiderman: Homecoming sammen med storebror. Morsom og vellaget film!

Her er noen glimt fra uka som gikk:


Nå har forresten mannen min lagt ut en hel del reiseinnlegg på bloggen sin, både fra San Diego, Los Angeles og San Francisco. Den finner du her.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar