søndag 25. juni 2017

Dobbel bursdag, full liggestilling

Jeg ligger limt til sofaen, og ikke ti ville hester kunne dratt meg opp herfra igjen. For når vi har stått på i ett kjør hele helga for å stelle i stand familiebursdag for både lillebror og storesøster, selskapet er vel overstått, gjestene har takket for seg og kakesmulene er feid opp - da går lufta uunngåelig ut av ballongen, både i den ene og andre forstanden.

Men moro var det!

Lillebror var i himmelen allerede da de første Paw Patrol-lekene ble pakket opp, og fortsatte oppturen med noen skikkelig gromme lekebiler og et knall trommesett. Storesøster er jo for alvor inne i dolle-seg-opp-perioden, og ble overlykkelig over fine sommerklær, diverse sminke samt eget sminkeskap (!). Vi grillet masse god mat og hygget oss med gjestene mens lillebror kjørte rundt på gulvet med de nye bilene sine. Han hadde bare så vidt tid til å småspise på en liten pølse, så oppslukt var han! Da kakene kom på bordet ble han riktignok veldig ivrig, men gleden ble kortvarig da han innså at alle gjestene sto og ventet på at han skulle blåse ut lyset på bløtkaka. Å nei, det ville han i hvert fall ikke! Krisen ble avverget da han fikk hjelp til å blåse av både pappa og Rubble - for ingen jobb er for stor, ingen valp er for liten (eller no' sånt).


Det er jammen meg bra det er fire måneder til neste bursdagsfeiring her i huset, noen fordeler må det tross alt være med å ha født to unger på nøyaktig samme dato - da kan man slå sammen selskapene med god samvittighet. De må naturligvis få hver sin bursdagskake og hver sin gavehaug, men ellers deles det på det meste! Og på tirsdag, som er den egentlige bursdagen deres, skal lillebror sove på storesøsters rom og våre to yngste vekkes på senga med en felles bursdagssang. Jeg må si jeg er litt spent på hvordan den overnattingsplanen kommer til å utspille seg ;)

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar