søndag 30. oktober 2016

Halloweenhelg

Nå befinner vi oss på min barndoms gamle trakter i Lørenskog, hvor jeg og de eldste ungene rett og slett har innlosjert oss hos ei god venninne for diverse Halloween-relaterte aktiviteter. Vi hadde med oss et par gresskar som barna fikk boltre seg med å skjære ut (de ble kjempefine!), vi lagde både gresskarmuffins og gresskarsuppe, og koste oss med passende grøss og gru på TV.

Disse gresskarene var for små til at det var noe særlig mat i dem, men vår venninne og 'reservetante' hadde heldigvis mer gresskar på lager! I løpet av sommeren og høsten hadde hun nemlig dyrket fram et 18 kilos gresskar i sin egen hage! Det var imponerende digert, og ga masse gresskarkjøtt som vi brukte litt av til å bake gresskarmuffins og lage en kjempegod, spicy og kremet gresskarsuppe. Muffinsene tror jeg er hentet fra NRKs nettsider en gang i tida, og suppeoppskriften har jeg funnet hos Fotballfrue (også det for noe sånt som 2 år siden). Den er en vinner!


Resten av kvelden brukte vi på å se Stjernekamp (hurra for en verdig vinner!) og et par filmer, samt Halloween-episoden av Buffy the Vampire Slayer, slik vi gjør hvert år. Den er et must, like mye for ungene som for oss voksne!

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar