søndag 25. september 2016

Leirskole neste

Ja, da har vi altså kommet til det tidspunktet vi har vært forberedt på helt siden eldstepoden begynte på skolen for seks år siden. Bussen til leirskolen går i morgen tidlig, men hvor er panikken og pakkekaoset?


De er merkelig fraværende, faktisk! Vi har allerede pakket det meste, er så å si i mål og benyttet like godt ettermiddagen til å gå på kino. De eldste barna ville se Gilberts grusomme hevn, og filmen var ganske fornøyelig, til tross for mye kroppslig humor og en litt antiklimaktisk slutt. De kunne ha gjort en del mer ut av historien, men skuespillerne var absolutt gode, og det var spesielt artig å se Egil Hegerberg som Gilberts pappa!


Så får vi se om vi er like rolige i kveld og i morgen tidlig, når avreisen til leirskolen står for døren. Jeg tror eldstegutten vår kommer til å få det kjempefint, og han gleder seg heldigvis enormt selv! Det meste av pakkingen har han stått for selv, med pakkeliste i den ene hånda, og vi har assistert litt og sett at det havner litt ulltøy, vindbukser og gnagsårplaster i bagasjen. Ferden går til Gudbrandsdalen, nærmere bestemt Fagerhøy, og de skal gå turer, sykle, ro og ha det moro - uten så mye som en eneste telefon, iPad eller annen skjerm. Noe sånt burde vi vel alle gjøre innimellom! 

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar