onsdag 23. desember 2020

En liten julehilsen

Så var plutselig lille julaften her, hvordan i all verden skjedde det? Desember har gått utrolig fort, selv om veldig mye har vært annerledes i år. Ingen juleavslutninger, ingen julebord, og den tradisjonsrike julekonserten på skolen endte opp i digital versjon på grunn av et visst virus som har preget verden store deler av 2020. Nå håper vi virkelig at 2021 bringer med seg bedre tider, med en vaksine og litt mer normale tilstander etter hvert. 

Her i heimen er det lettere kaos (som alltid), men vi har pyntet juletreet, pakket inn gaver, bakt litt og kokt karameller, så nå gjenstår forberedelser til julemiddagen og desserten i morgen, samt vasking og ordning. Det er en spent gutt her som gleder seg masse til besøk av selveste Julenissen - og våre to firbeinte skal også få en overraskelse under treet!


Riktig god jul og et godt nytt år ønskes alle som er innom og leser! Det oppdateres dessverre sjeldent for tiden, men det vil komme en liten nyttårshilsen og små innlegg i ferier og slikt. Vi snakkes!

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar