mandag 26. mars 2018

Hollywood Life

Jeg må klype meg i armen flere ganger om dagen (og natta, vi er fullstendig døgnville her nede), men det er faktisk sant: Vi er i L.A., vi traver rundt i Hollywood og tar inn alle inntrykkene, suger inn stemningen og nyter mer vårlig og solfylt vær. Vi kikker på stjerner, både på Hollywood Walk of Fame og på Griffith Observatory, vi langer innpå amerikanske porsjoner av pizza, hamburgere og salat, vi shopper sko og tar bilder og føler innimellom at vi er på filmsettet til La La Land. For en by! Og enda har vi bare rukket å utforske Hollywood og traske i Griffith Park, opp de bratte bakkene til observatoriet, der man kan se på utstillinger, la seg underholde i det fantastiske planetariet eller kikke på nattehimmelen i et digert Zeiss-teleskop.

Flyturen gikk ganske greit, passkontrollen likeså, men vi var hinsides trøtte da vi krasjlanda på motellet i Hollywood lørdag kveld, som egentlig var formiddag for amerikanerne. Etter å ha spist en kjapp middag stupte vi i seng og sov ... til 02-03 om natta (vestkysttid) og fikk ikke sove igjen på et par timer. Den indre klokka spinner vilt, og det spørs om det blir så mye bedre på en stund, tipper det retter seg like før vi skal hjem igjen til en ny runde med jetlag from hell. Vel, det er prisen man må betale for å feriere her i USA!
I dag har vår gode reisevenninne bursdag, og det feirer vi med en tur i Warner Bros. Studios, en bedre middag og en film. Vi har skaffet billetter til A Wrinkle in Time på El Capitan Theatre på Hollywood Boulevard, og gleder oss veldig! Været er faktisk litt kjølig, men fra i dag av er det meldt sol og skikkelig varme, så da velger vi å tro på det :) God påske, kjære venner!

2 kommentarer:

  1. Fortsatt god tur og god påske til de re! Lever litt gjennom deg denne påska 😁

    SvarSlett
  2. Tusen takk, Anne Grethe! Og riktig god påske til dere også!

    SvarSlett