søndag 10. april 2022

Påskeferie og kattenyheter



Overskriften på dette innlegget dreier seg dessverre ikke om noen ny utvikling i letingen etter Shira - der står vi like rådløse og fortvila som sist. Over 4 måneder har gått siden hun forsvant, og vi savner henne utrolig mye, leter på savnet/funnet-sider hver dag og sjekker stadig ut nye tips. Men det er alltid bomskudd. 

Litt etter påske skal vi imidlertid hente en ny sibirkattunge, en nydelig liten jente som heter Tatjana og som vi skal være forverter for. Det betyr at hun eies av oppdretter, men skal bo hos oss og være en del av familien med alt det innebærer (mat, kos, lek, aktivisering, vanlige veterinærbesøk), og etter hvert skal hun få 2 kull med kattunger hjemme hos oss. Vi får oppleve det å få kattunger og følge dem fram til de er 12 uker og kan flytte til nye hjem. Når hun har fått de kullene hun skal ha, blir hun kastrert, og vi overtar eierskapet. Her er hun:




Vi gleder oss masse, og håper at det går greit å venne Happy til en ny venn igjen - tilfeldighetene ville det slik at Tatjana faktisk er Happys tante, ettersom Happys bestemor, Volga, også er Tatjanas mor. Med litt flaks går de forhåpentligvis greit sammen personlighetsmessig, selv om vi må regne med litt fresing i starten.

Aller først står påsken for tur, og den tilbringes delvis hjemme og delvis på fjellet denne gangen. Vi kickstartet ferien med kriminell påske på Folkemuseet på Bygdøy i dag, der vi løste en krimgåte, fanget reinsdyr med lasso, besøkte kolonialen og fant massevis av blåveis. Nydelig påskevær hadde vi også!





Riktig god påske til dere som fortsatt stikker innom! 😃🐣
Og til slutt vil jeg legge inn et minne fra påsken for 2 år siden, med lille, fine Shira som vi fortsatt håper å få tilbake igjen. Savner deg så det gjør vondt hver eneste dag, kosepusen vår ❤️



Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar