søndag 31. mai 2015

Ny blogg! Hvorfor det?

Velkommen hit!
 
Jeg fant ut at jeg skulle starte en ny blogg, som om jeg ikke allerede har nok problemer med å oppdatere den gamle.
Men denne her skal bli helt annerledes. Jeg lover. Kanskje er det overilt, men jeg tror jeg kommer til å skrive her ganske flittig. Jeg har nemlig fått en merkelig lidelse, som gjør at det bare kribler og klør overalt. Det fyker en masse tanker rundt i hodet mitt til enhver tid, og får jeg det ikke ut et sted, koker det i topplokket og rykker i tastaturfingrene. Jeg tror det dreier seg om akutt skrivekløe.
 
 
More on that later.
 
 
Jeg kan love en ting til. Dette var den eneste gangen jeg kommer til å bruke engelske ord og uttrykk her. Trur eg.
Så hva slags blogg er dette her, egentlig? Ikke en mote- og interiørblogg, i hvert fall. Dere skulle sett hvordan det ser ut her, haha. Men vakre blomster blir det iblant (se over). Litt mat, for jeg er jo glad i mat. Masse famileliv, for man er jo tross alt trebarnsmamma. Bøker må vi ha, selvsagt. Film. Kultur, musikk, alt som gir glede i hverdagen. Mye hverdag, litt reising i ny og ne, og alt slags tankespinn om det som skjer rundt meg. Bilder av natur. Bilder av alt mulig. Jeg er glad i å ta bilder, for det meste med min siamesiske tvilling, en litt sliten iPhone 5S, men til bloggen blir det nok også en del bilder med mitt kjære Canon EOS 550D speilreflekskamera også.
 
Håper dere vil henge med!
 
 

3 kommentarer:

  1. Lykke til med ny blogg. Gleder meg til å følge deg.

    SvarSlett
  2. Lykke til med ny blogg. Gleder meg til å følge deg.

    SvarSlett
  3. Takk for det, Anne! Jeg håper at jeg klarer å underholde og glede litt med skriveriene mine, og at jeg greier å holde bloggen jevnlig oppdatert. Akkurat nå har jeg litt trøbbel med å få lagt over søndagens bilder fra kameraet mitt, men det kommer etter hvert. :)

    SvarSlett