søndag 20. mars 2016

Neste stopp San Diego

... eller snarere London. For det er dit vi skal først, grytidlig i morgen. Den hårreisende avgangstida har fått oss til å sjekke inn på Radisson Blu flyplasshotell her på Gardermoen, og her er vi altså nå!




Dagen har gått i ett, først med en liten gutt som ville opp i 5-tida, så med resterende pakking til liten og stor, besøk av farmor og farfar og en følelsesladet avskjed med våre tre godunger. Det stakk så grassalt i hjertet og øynene da de dro at jeg måtte forte meg inn på badet for å tørke tårene etterpå. Men vi har allerede fått de første bildene og tekstmeldingene fra dem, og de har det helt tipp topp! Håper det fortsetter sånn ut uka. Etter at barna hadde reist, var det på tide å gjøre klar vår egen avreise og sette oss i bilen på vei til Gardermoen.



Vi drar altså til London i morgen tidlig, mellomlander der i ca. fire timer og tar deretter direktefly til San Diego. Elleve timer. Puh ... Jeg er heldigvis i stand til å sove ganske godt de fleste steder. Snakkes på den andre siden av ferden - for PC-en er med, og bloggen skal oppdateres jevnlig utover i uka. Nå er det på tide å ta en tidlig kveld og lade opp litt. Hotellsenga er allerede testa, og noe sier meg at det blir himmelsk å ligge der i natt uten noen andre avbrytelser enn en altfor tidlig vekkerklokke!

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar