søndag 8. november 2015

Oppussing, vennebesøk og farsdag

Denne helga skulle vi forlate huset atter en gang for å la gutta gjøre unna jobben med vinduene (nye vinduer, siden de gamle var feil - og muff, vi får ikke bytta dem heller). Jeg og barna satte kursen mot Fjellhamar fredag kveld, for å søke tilflukt hos ei venninne med stort hus og masse hjerterom. Der koste vi oss stort med taco, film og overnatting, gikk tur neste dag, lagde pizza og spilte Wii Sport. Kjempegøy!


 




I mellomtiden begynte jobbinga hjemme å gi resultater, og da vi kom hjem lørdag kveld, var vinduene på plass! Jeg trakk et stort pust av lettelse og kjente at skuldrene sank et par hakk. Det gjenstår litt jobbing ute og inne, men noe er gjort i dag, og resten tas neste helg.







I dag var det jo farsdag, og som seg hør og bør, fikk mannen min sove litt lenger, ble servert speilegg til frokost og ble overrakt en liten, spiselig gave og noen tegninger:







Så var det på'n med jobbing igjen, godt hjulpet av min far. Både de og svigerfar har gjort en fantastisk innsats den siste tida, og fortjener all mulig ros. Fedre er gull verdt!



Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar