søndag 10. april 2016

Bursdagsbonanza

Det er april, hestehovene skyter fram i veikantene, det er sol og hagl om hverandre, syklene har endelig fått lufta seg etter en lang vinterdvale i garasjen - og vi er inne i en real høysesong for bursdager. Skolesekkene stappes fulle av invitasjoner hver helg, og her gjelder det å følge med i svingene, for de lettere distré innehaverne av ovennevnte skolesekker glemmer rett som det er å gi dem videre eller nevne at de skal i bursdag før det nesten er for sent å hive seg rundt og ordne med gave. Det er ikke noen vanlige hjemmebursdager det går i heller; her snakker vi bowling, pizzarestauranter, badeland, kino og feiring i et popstudio, med innspilling av låt og greier. Det er nesten så jeg gruer meg til det er storesøsters tur i juni, for lista legges tilsynelatende høyere og høyere for hvert år. Jenta har riktignok ytret ønske om en enkel bursdag med filmkveld og overnatting, men vi får nå se hva vi ender opp med.

Et annet høydepunkt med denne aprilhelga, var at vi endelig fikk tid til å besøke vår gode venninne Hanne, som hadde bursdag i påsken. Vi var som kjent i San Diego på det tidspunktet, og tok det derfor igjen med gaveoverrekkelse og bildeframvisning i går. Barna fikk også noe morsomt å holde på med!



Lillebror er heldigvis frisk igjen, men nå er det mannen min som har overtatt basillene - det hostes og harkes over en lav sko. Han orket likevel å bli med på det forsinkede bursdagsbesøket, og lage en bedre middag av noe elgkjøtt vertinnen hadde i fryseren. At han etterpå kollapset på sofaen, fullstendig sylta og stakkarslig, må vel være greit ;)



I dag står det også en barnebursdag på programmet, men ellers er det relativt rolig, om det i det hele tatt er mulig her i huset! Jeg skal ta en tur ut med lillebror og se om vi finner noen fine vårblomster, deretter ligger det litt jobb og venter på meg. God søndag!

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar