søndag 19. februar 2017

Oppdrag utført!

Husker dere lesekvarteret, som jeg skrev om tidligere i år? Kort fortalt har vi siden midten av januar gått hardt inn for å slå av TV, PC'er, iPad'er og telefoner og sette av femten minutter hver kveld til å lese. Lesestoffet har vært helt valgfritt, og lillebror har enten blitt lest høyt for eller vært i seng på det aktuelle tidspunktet. Men lesekvarteret har vært en suksess, vi rakk akkurat å gjennomføre 20 av dem før vinterferien, og i dag var det tid for å ta ut belønningen!


Vi dro til Askimbadet i formiddag, der hadde vi faktisk ikke vært på 3 år! Vi har vært på andre badeland, både Rjukanbadet, Superland i Sarpsborg og Aqualand i Spania og Italia. Men nå var det altså Askim som sto for tur, der er det akkurat passe stort og variert for hele familien, og de eldste barna koste seg stort sett på vannskliene og i bølgebassenget, mens vi hadde med lillebror i velværebassenget (som har litt varmere vann) og i småbarnsbassenget. Minsten syntes alt var skikkelig moro, selv om det egentlig foregikk midt i sovetida hans. Han fikk blant annet prøve seg med sånne svømmeegg på ryggen, det viste seg å være midt i blinken!



Selv fikk jeg testa både boblebad, kaldstamp og badstu, og svømt noen lengder i treningsbassenget. Det var deilig å svømme litt skikkelig igjen, attpåtil med splitter nye svømmebriller og badedrakt. Jeg gleder meg veldig til det nye Drøbaksbadet åpner neste år, og det er jeg nok ikke alene om! Lillebror sovna forøvrig i bilen på vei hjem, helt utslitt av plasking, hopping og svømming i nesten fire timer. Nå blir det en sein middag her, og temmelig sikkert en veldig rolig søndagskveld. Ønsker alle en god uke, enten dere har vinterferie eller ikke!

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar